Stort
Hjem/Om prosjektet Kontakt oss Spørsmål og svar Våre behov About
Barnehjemmet og barna


Ronning maskin


 

   

Last ned knapp

Bli fast giver: Sparebanken Sør kontoen 2801. 1723. 251

Tusen takk for at du/dere hjelper oss å hjelpe!!!

Her har vi resepsjonen på hotellet:         

Deler av kjøkkenpersonalet:

Spisesalen med en av servitørene

ADAMA-PROSJEKTET  I  ETIOPIA   
MER  ENN  ET  BARNEHJEMSPROSJEKT

Takk, nå er vi virkelig i gang!  TUSEN - TUSEN TAKK  for hjelp!!!

Noen takker jeg via SMS, men en del er jeg usikker på tlf.nr. til eller dere har gitt anonymt og da er det ikke lett å takke uten å sende brev til alle som fikk det første brevet  om ADAMA-prosjektet som ble sendte ut. Nå må dere det gjelder ta takken til dere!!!

Etter mange ”skjær i sjøen” har containeren fått plass i et hjørne av tomta og er delt inn i to soverom og lager. Norske dører pynter opp i gangene og på hotellrommene. Alt som ikke ble stjålet fra containeren underveis er utnyttet til siste rest. 6 kopp og skål av kaffeserviset Farmers rose er borte + noen treningsapparater. MEN-det har biltt så fint det hele! Det blir servering i kopper fra et bedehus. Kafi kommer det ut av en kafimaskin jeg kjøpte brukt i Kristiansand, mammas kjøkkenmaskin brukes på kjøkkenet osv.
 ADAMA-prosjektet, NORGE er registrert i Brønnøysundregisteret og har fått Org.nr. 991 758 895. VVS Bømlo har sponset prosjektet med hjemmesiden vår: www.adamaprosjektet.no., det er ikke så enkelt å få bilder til oppdatering som ønskelig, men jeg gjør så godt jeg kan. Etter hvert håper jeg at vi skal få en informativ sider som  oppdateres jevnlig. Da kan alle med internett se hvordan prosjektet utvikler seg. Eller få noen til å ”se” for seg ! Som dere ser er vi er åpne for sponsing på siden!
Nesten daglig blir vi minnet om  hvordan bla.  HIV /AIDS gjør barn foreldreløse.
Etiopia er glemt av TV-aksjonen og i mange andre sammenhenger. Behovet for barnehjem er skrikende, derfor ønsker vi å komme i gang med byggingen så fort som mulig! Til det trenger vi forutsigbarhet. Da kan vi ta opp lån og vite at vi kan nedbetale det. Får vi dette til starter vi byggingen straks de andre bygningene er ferdige. Barnehjemmet vil bli bygd i etapper med plass til 10-12 barn i hvert hus Vi vil skape en hjemme-atmosfære i små enheter.

Håper du/dere synes dette er riktig, viktig og spennende prosjekjt å være med på !?

Vi håper du/dere har anledning til å inngå en avtale med prosjektet om å gi ett fast beløp pr. mnd./kvartal/år, det som passer for deg/dere.  Engangsbeløp er selvfølgelig også kjærkomment. Prosjektet har ett gratis rom til faste givere. Du /der vil alltid være velkommen på besøke til prosjektet og ”annerledeslandet”, en tur burde være obligatorisk! Men husk og si i fra før dere kommer så vi er sikre på at rommet er ledig.